Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία μας, Δημήτριος Κοτζαμπάσης και Yιοί Ο.Ε., διαθέτει πολυετή εμπειρία σε όλους τους τομείς των λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών και εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχει ολοκληρωμένες λογιστικές, μισθολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες επίβλεψης οργάνωσης και παρακολούθησης λογιστηρίων για κάθε εταιρία όλων των νομικών μορφών (Ατομικές, Ο.Ε, Ε.Ε, Ε.Π.Ε, Ι.Κ.Ε, Συνεταιρισμοί, ΑΕ κλπ).

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, με έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα.

Για τις επιχειρήσεις προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργάνωσης και επίβλεψης, εξασφαλίζοντας σωστή λειτουργία και έγκυρη λογιστική ενημέρωση παρέχοντας σας ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών σας μεγεθών.

company-profileΠαρακολουθούμε καθημερινά τις αλλαγές της φορολογικής νομοθεσίας και παρέχουμε σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης σας γι αυτό σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες σας και βοηθούν στην περαιτέρω ανάπτυξη τους.

Επίσης αναλαμβάνουμε την σύνταξη φορολογικών δηλώσεων για ιδιώτες και την υποβολή τους με τον νέο online σύστημα υποβολή τους, διεκπεραιώνουμε πλήρως άμεσα και οικονομικά θέματα τεκμηρίων, γονικών παροχών, κτηματολογίου, δικαιολογητικών ηλεκτροδότησης ή οτιδήποτε άλλο εφάπτεται στις υπηρεσίες μας.

Το γραφείο μας ακόμα παρέχει λύση σε κάθε είδους πρόγραμμα επιδοτήσεων, αναλαμβάνει την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και συμβάλλει στην αναζήτηση των χρηματοοικονομικών εργαλείων που θα βοηθήσουν την επένδυση σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασιλίσσης Σοφίας 30

Πτολεμαΐδα, T.K 50200

Δευτέρα - Παρασκευή

08:00 - 13:30 και 17.30 - 20.30

Σάββατο

08:00 - 13:30

2463053155

kotzabasislog (@) yahoo.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


facebook  twitter  youtube

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εταιρικό Προφίλ